Obavljen žreb za Državno finale u ekipnim sportovima

U Hotelu “Srbija” u Beogradu u ponedeljak, 17. jula 2017, obavljen žreb za Državno finale Sportskih igara mladih u ekipnim spotovima

Obavljen žreb za Državno finale u ekipnim sportovima

pon, 17. juli 2017.


U Hotelu “Srbija” u Beogradu u ponedeljak, 17. jula 2017, obavljen je žreb za Državno finale Sportskih igara mladih Srbije u ekipnim spotovima. Žreb u pojedinačnim sportovima biće obavljen na licu mesta pred sami početak takmičenja. Inače, dueli Državnog finala startuju u utorak, 18. jula na Adi Ciganliji, a u njima će se dečaci i devojčice iz čitave Srbije boriti za plasman na Međunarodno finale u Splitu u avgustu. Pred početak žreba Ivana Jovanović, predsednik SIM Srbije, obratila se kooridatorima iz srpskih gradova učesnika ovogodišnje SIM turneje koji će sa preko 1000 dečaka i devojčica učestvovati na Državnom finalu. Tom prilikom Ivana Jovanović je ponovila da su Sportske igre mladih veliki i značajan regionalan projekat koji se trudi da gradi mostove prijateljstva.

– Ovom prilikom zahvaljujem se svim koordinatorima i mališanima koji su bili deo četvrte SIM avanture u našoj zemlji i koji su, svako na svoj način, doprineli da širom Srbije organizujemo nezaboravne sportsko-društvene događaje. Oni koji u narednim danima budu najuspešniji putovaće na Međunarodno finale u Splitu gde će se u deset spotova takmičiti sa vršnjacima iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine – kazala je, između ostalog, Ivana Jovanović.

Žreb za rukomet – Dečaci – Preuzmi OVDE

Žreb za rukomet – Devojčice – Preuzmi OVDE

Žreb za odbojku – Dečaci – Preuzmi OVDE

Žreb za odbojku – Devojčice – Preuzmi OVDE

Žreb za odbojku na pesku– Dečaci – Preuzmi OVDE

Žreb za odbojku na pesku – Devojčice – Preuzmi OVDE

Žreb za basket 3 na 3 – Dečaci – Preuzmi OVDE

Žreb za basket 3 na 3 – Devojčice – Preuzmi OVDE

Žreb za mali fubal – Preuzmi OVDE

Žreb za između dve vatre – Preuzmi OVDE