Tigrovi nadigrali Atomske mrave!

Sportske igre mladih Srbije u subotu, 9. juna 2018, gostovale u Kuršumliji

Tigrovi nadigrali Atomske mrave!

sub, 09. juni 2018.


Kuršumlija i definitivno voli sport, Kuršumlija i definitivno obožava Sportske igre mladih. Bilo je sjajno danas biti na svečanom otvaranju za ovaj mali grad. Tribine hale bile su ispunjene do poslednjeg mesta, maskota Viktor je davao dodatni štimung, klinci su uživali.

Igre su za ovaj grad u lepoj atmosferi otvorili Dejan Lović (predsednik Skupštine Opštine Kuršumlija), Ivana Jovanović (predsednica SIM Srbije), Dragan Petrović (predsednik Sportskog saveza Kuršumlija), Dragan Simić (direktor Sportskog centra), Zorica Mijatović (sportski direktor SIM Srvije), Marija Mihajlović (asistent predsednice ivane Jovanović) i Nikola Milijanović (glavni koordinator Igara za Kuršumliju).

Moderator se zahvalio na partnerstvu lokalnoj samoupravi Opštine Kuršumlija i Sportskom savezu Kuršumlija.

Posebno su pohvaljeni pokrovitelji, sponzori i donatori, bez kojih ove Igre, gde je za učesnike sve besplatno, ne bi mogle da budu realizovane na ovakav spektakularan način, i to Vlada Republike Srbije, Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Kompanija Coca Cola, Kompanija Podravka, hotel Falkenštajner, Radio televizija Srbije, Arena tv, Sport klub, N1 i dnevni list Blic. Poslata je olimpijska poruka – važno je učestvovati, a zakletve prijateljstva položili su Petar Lović (u ime takmičara) i Slavica Ranđelović (u ime sudija).

Najduže su trajali dueli u malom fudbalu. Ipak, najzanimljivije je bilo u finalu između dve vatre. Već nekoliko godina neprikosnovena ekipa Atomski mravi, ostala je bez plasmana u Beograd. Njih su u finalu posle velike drame pobedili Tigrovi, sa 2:1 u setovima. Bilo je puno radosti, malo suza i sjajnog navijanja.