Viktor se družio sa Šapčanima

„Male olimpijske igre” u petak. 4. maja održane u Šapcu

Viktor se družio sa Šapčanima

pet, 04. maj 2018.


„Male olimpijske igre” danas su održane i u Šapcu. Savez za školski sport Srbije odlično organizuje ovu manifestaciju, gde klinci prvog, drugog i trećeg razreda po gradovima Srbije pokazuju svoje veštine na sportskim poligonima. Sportske igre mladih su partner u ovom projektu i svi nestrpljivo čekaju da se oprobaju u atletici i između dve vatre.

Bilo je odlično u hali Zorka, kao i travnatom terenu pored ovog kompleksa. Naš glavni koordinator Goran Vještica i asistent Ana Brđović, podelili su diplome najboljim mališanima. Koristimo priliku da se zahvalimo gradu Šabac, Savezu za školski sport Srbije i Sportskom savezu grada Šapca, na gostoprimstvu i poštovanju prema Igrama, na profesionalno organizovanom danu .

Posebno hvala deci, koja su se danas družila sa nama. Viktor je stekao nove prijatelje i uživao u srcu Mačve. Takođe veliko hvala i gospodinu Slobodanu Mijailoviću, koji je uložio veliki trud da dan protekne u duhu SIM-a i školskog sporta Srbije

Idemo dalje. U ponedeljak krećemo sa Igrama, sportski dan je zakazan u Požarevcu, gde ćemo dobiti prve finalist za Beograd. Na takmičenju se očekuju školarci iz Požarevca, Velikog Gradišta, Smedereva i Kostolca. Ono što svi znaju je da će svako ko se prijavi uživati. Jer igre su zakon.